![]() |
#311 |
![]()
Привіт всім. От я і вирвався
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() Скажи форуму спасибо :))
|
|
![]() |
#312 |
![]()
Ну й добре!
Тримайтесь і не думайте про погане. ![]() Доречі,хтось їздив у Музей архітектури та побуту - десь біля Галича??? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#313 |
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#315 |
![]()
Є інформація що це і не грипп...читайте я описував тут - http://hyundai-club.com.ua/showthrea...797#post329797
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#316 | |||||||||||||||||||||||
![]()
Был там недавно. И что самое примечательно, что с тех пор как перебрался жить в Полтаву я больше изучил западную Украину за 6 лет чем прожив там 24 года. Так что дерзайте интересное рядом. |
||||||||||||||||||||||||
![]() |
![]() |
![]() |
#317 |
![]() Да...еще есть интересное в Переяслове,по сравнению с Пирогово в сто раз луче. ![]() А сюда обязательно с езжу,вот токо красиво там или осенью или весной,зимой пасмурно,нет красок. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#318 |
![]()
Нарід незнаю як Ви там, але я з цим карантином вже встиг лижі нагострити, часу багато))), хто куди планує їхати кататись, коли сніг впаде
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#319 |
![]()
Як дасть БОГ і все буде добре то я напевно махну в Яблуницю.
|
|
![]() |
![]() |