![]() |
#281 |
![]()
Погодка так і шепче. Треба натирати лижі
![]() |
|
![]() |
![]() Скажи форуму спасибо :))
|
|
![]() |
#282 |
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#283 |
![]()
В основному Яблуниця, деколи Буковель. Але це вже було дуже давно
![]() |
|
![]() |
![]() |
#284 |
![]()
Вчора запропонував мені брат обмін. Він мені дає свою зимову гуму з вже прроданого Лацетті, а я його жінці купляю на чері КуКу 13-тку зимову
![]() я ніби згідний. Хто шо скаже? вартує шило на мило міняти? ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#285 |
![]() Дивлячись яку дає і яку треба купити??? ![]() Якщо її треба Bridgestone,а відають Rosava...а ше та нова,а ця б/у... ![]() А взагалі брата треба виручить,про щось домовитесь ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#286 |
![]()
yarik911, завтра буду дивитися що то за гума. вроді казав Hankook
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#287 |
![]()
ну Ханкок це не є гуд резина, з класу росави і матадор, дешева стокова. Мені пропонували 1 сезон ходжену по 180грн, я відмовився
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#288 |
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#289 |
![]()
Sprinter_NOX, На один сезон цієї гуми вистачить, а там придивишся, оціниш, може і поміняєш. Але враховуючи твою попередню зиму то тобі зимової гуми і не дуже треба.
|
|
![]() |
![]() |
#290 |
![]()
Я вже думаю чи не варто міняти літні шини на зимові. Кажуть що літні шини міняють свої властивості при температурі менше 8 градусів тепла, та й ще до того з дня на день з такою погодою може бути й лід на дорогах. Я того року в жовтні купив Nokian WR, на якій успішно наїздив десь 2000 км.
|
|
![]() |
![]() |
![]() |