06.05.2008, 02:34 | #11 |
Ответ: Предлагаю установить день съезда одноклубников
Та з таким і я НЕ ЗГІДНИЙ, і один я як правило не приїзджаю! А писав я в плані того що не треба тільки з ними спілкуватись під час зустрічі, як і з тільки одиницями з старих знайомих в клубі, і більше нічого лишнього в думках і не було!... Не перекручуйте пліз! Я надіюсь тут не треба переходити на рос. мову, щоб правильно розуміли... А то в мене вже давно підозри є що на форумі або мови не розуміють, або сприймають через... Я ж нічого подібного щоб не приїзджали з дітьми, дружинами, подругами, друзями і т.д. не писав... Навпаки є прихильником цього і завжди підтримаю... P.S. RST, видали пліз ці два останні пости, будем рахувати це твоїм невиспаним і неправильним розумінням |
|
Последний раз редактировалось marik; 06.05.2008 в 02:37. |
|
Скажи форуму спасибо :))
|
|
06.05.2008, 12:36 | #12 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
+1
Пропоную колибу Берекавиця, тут враження одного з відвідувачів. Ми там святкували хрестини доньки, враження позитивні. Є сауна, але її треба заздалегіть замовити і столики в ресторані бажано також. Є дитяча площадка і УПівська криївка. Знаходиться не так близько як пеньки, але воно того варте, забув додати, що колиба розташована поруч з озером. Ціни такі: за закуску, оковиту, пиво, соки, перше і друге я заплатив приблизно 2000 за 15 чоловік. |
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
06.05.2008, 12:47 | #13 | |||||||||||||||||||||||
в мене склалось враження що там дорогувато. не всі знайдуть з першого разу -особливо стосується тих хто вперше буде їхати. ІМХО -місце має бути у Львові/близько Львова, просто знайти |
||||||||||||||||||||||||
06.05.2008, 17:47 | #14 |
как часто:1 раз на місяць
какой день недели:субота або неділя время:15:00 место:незнаю +1 (2) Я теж за те щоб був визначний день та місце тільки напевне всетаки краще на суботу, бо неділя проводиться переважно з родиною. |
|
Последний раз редактировалось RST; 07.05.2008 в 01:28. |
|
07.05.2008, 18:20 | #15 |
Пропоную створити одну тему , назвати її скажемо "Давайте зберемося !!!" і писати туди тільки про плани зустрітися .
как часто:1 раз на місяць какой день недели:субота або неділя время: домовляємося в спеціальній темі место: домовляємося в спеціальній темі |
|
Погані дороги потребують хороших проходимців ... Последний раз редактировалось Sher}{an; 07.05.2008 в 18:37. |
|
17.05.2008, 02:54 | #17 |
Ну так вроде к общей идее пришли. Осталось махнуть флажком, когда первая встреча. Я бы махнул, но у меня в ближайшие 3 недели суббота-воскресенье рабочие по графику так что понту мне махать
P.S. У меня тут, кстати, может рыбалка наметиться в четверг-пятницу... |
|
17.05.2008, 12:39 | #18 | |||||||||||||||||||||||
высказалось только 8 человек......зарегестрировано побольше....подождем пока. |
||||||||||||||||||||||||
17.05.2008, 21:59 | #19 |
всем приветики..я за воскресенье по возможности..а место проведения мне нравится в пределах города ..
|
|