14.08.2018, 00:29 | #1 |
Sonata Hybrid 2,4 2012
Добрый вечер) возможно есть опытные владельцы такой машины, очень хочется пообщаться) недавно купили, куча вопросов, официал не обслуживает електрические двигатели и не владеют полной информацией(
Буду очень рада) ещё очень нужна разборка, а конкретно люк в сборе на эту модель) |
|
Скажи форуму спасибо :))
|
|
16.04.2019, 11:28 | #3 |
Добрый день! Планирую купить гибрид или обычную сонату на бензине, буду привозить из США, гибрид очень интересный, приятный расход и смотрится круто, что по поводу ремонта, нашли что-то? И какие ещё вопросы всплыли после приобретения?
|
|
03.05.2020, 18:27 | #5 |
В кінці кінців звернувся до офіційного сервіса на Подолі в Києві. Дуже задоволений. Порадувало те, що усі необхідні деталі по ходовій були в наявності, адже гібрид в цьому сенсі дуже мало відрізняється від звичайної сонати. Також знайшов як переключити фаренгейти на цельсій- добрі люди підказали - затиснути одночасно 3 кнопки у режимі клімату - обдув на голову та на тулуб і дуал.
З приводу переведення миль у км - кажуть треба перепрошити. Ну і ще хочу залити навітелівські мапи. Подивимося як вийде. |
|
05.09.2020, 01:04 | #8 |
На даний момент, сто на якому мені обіцяли перепрошити не взялося за цю роботу. З усіх недоліків даного авто є тільки складнощі з підтримкою та модифікацією програмної частини. Я все ж таки не втрачаю надію знайти спеціаліста, якому під силу змінити милі на км, підтюнити частоти, поставити мапи та в найближчому часі налаштувати нові датчики тиску в зимовому комплекті коліс.
|
|
05.09.2020, 01:20 | #9 |
По експлуатації. Заливаю 95 бензин, на 92 якось стрьомно їздити, хоча в документації написано від 91. По поведінці на 92 не помітив істотних змін, але не маю віри я до 92 нашого виробництва. Знайшов СТО у Вишневому Smotor з дуже приємними цінами. Вони не взялися лише за перепрошивку. У них замінив півходової, відремонтував рульове і всілякі дрібниці - з комплектуючими проблем не виникало поки що.
Витрати палива (усі дані з увімкненим кондиціонером в режимі еко) по нашим дорогам до 6л по трасі (100-110 км/год), порядку 9л по поганій дорозі на 1-3 передачі, десь 7,5 літрів по місту без заторів з середньою динамікою розгону (показник екологічності кермування не більше 50%) |
|
27.10.2020, 00:14 | #10 |
З останніх новин - в СТО на Подолі за 4600 повністю змінив мастило в АКПП. Двигун почав працювати рівніше, майже зникли затримки в переключенні передач. Останнім часом помітив ріст витрат палива, причину зрозуміти не можу. Ходова повністю відремонтована, коробка теж норм. Свічки нещодавно міняв. Може є у когось здогадки що не так? Гума поки що літня. Ріст з 8 десь до 10 л. Може у когось є ідеї?
|
|