|
Регистрация | Правила | Пользователи | Социальные группы | Календарь | Поиск | Сообщения за день | Все разделы прочитаны |
![]() |
|
Опции темы |
![]() |
#1 |
![]()
Всім доброго здоров"ячка
![]() при виконанні маневру обгін,- часто приходилось переходити на нижчу передачу ![]() Поки це все, щасливої дороги всім ВАМ, ні цвяха,ні жезла. Р.S. Для місцевих водіїв порада. - А95преміум ![]() - А95простий -заправка ЛУКОЙЛ, сполучення Тернопіль-Теребовля по двох сторонах дороги, об"їзд Мишкович. ХОРОША бенза. |
|
Життя-це рух Последний раз редактировалось Воха; 24.04.2008 в 21:58. |
|
![]() |
![]() |
![]() Скажи форуму спасибо :))
|
|
![]() |
#2 |
![]()
На ОККО пиллс 95 однако тоже не плох...
А у ТНК в Тернополе всего 3 своих заправки: 1.На збаражском повороте (выезд на Хмельницк) 2.Возле психбольницы (на Львов) 3.Возле ХБК и фарфорового з-да. Все остальные джобберы...могут гадости всякой плеснуть. |
|
![]() |
![]() |
#3 |
![]()
Всем привет, приятно видеть, что есть народ в Тернополе, который знаком с сайтом клуба. Я был удивлен, когда открыли ветку Тернополь, тем, что на этой ветке я "тихо сам с собою" разговариваю.
|
|
![]() |
![]() |
#4 |
![]()
Заправляюсь на WOG по карточці, друг фурами займається от і зробив мені карточку... на початках класно було, 4.5 % знижки... виходило дешевше ніж на інших заправка і по якості ніби нормально... Та вони з початком літа відсоток зменшили, тепер лиш 10 коп на літрі економлю... виходить таж сама ціна що на Укр Нафті...
На загал цікавить одне, про якість 95 і 92... начитався тут на форумі масу відгуків і вирішив сам спробавати. От доїжджу бак 95 і залию 92 кажуть. пізніше відпишу результат. Мотивація - як відомо 95 бензину в нас не роблять, а октанове число піднімають різними присадками.... от і думай що краще буде для твоєї машини.... ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
![]()
Тільки на "ЗЕЛЕНИХ". Машинка бігає. Пыду на "СИНІ" - аврал, ледве дує...
![]() |
|
![]() |
![]() |
#8 |
![]()
А от мій досвід з заправками Тернополя.
Добрі заправки: * ВОГ. Всі заправки крім білого замку добрі. Бензин мустанг дуже гарно тягне і економно працює машина. * ОККО. Пробував тільки Пульс95, ніби добре, на рівні з Мустангом від ВОГ Поганий бензин: * ТНК. 95-й - поганий. 95-й плюс трохи кращий але все-одно не то. * Укранафта. Конкретно відчувається що двигун слабне. А взагалі якось виглядає так що бензин треба виберати під конкретну машину - я раніше мав Опеля, то Опель від бенизину ТНК дуже добре себе вів, а на ОККО тупив і слабнув, а от Акцент все навпаки - ОККО добрий, а ТНК не то. |
|
![]() |
![]() |
#9 |
![]()
Цікаву інформацію почув, що всі заправки беруть бензину в Тернополі на одній і тіж базі (нижче епіцентру є нафтобаза) тільки ціни свої тулять, от і думай яка різниця між бензином на ВОГ чи ТНК і т.д.....
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
![]()
Останнім часом почав заправлятися на ЛУКОІЛ. Прсто супер, машина реально ожила
![]() |
|
![]() |
![]() |